Albume absolvire

Albumul de absolvire reprezinta unul dintre accesoriul care, in ultimul timp, tinde sa devina nelipsit de la festivitatea de absolvire. 

Marele avantaj al colaborarii cu noi este ca, la sedinta foto dedicata realizarii albumelor de absolvire, costul inchirierii robelor, tocilor si esarfelor de absolvire este zero. Asta se intampla daca nu se doreste pastrarea niciunui accesoriu(toca, esarfa, cocarda,…).  

Un alt avantaj este ca, tot la sedinta foto, se vor aduce si tocile, esarfele si cocardele urmand sa fie pastrate. Asta in cazul in care acestea au fost comandate spre pastrare de catre absolventi. Astfel, la festivitatea de absolvire se vor aduce numai robele si, eventual, alte accesorii comandate.

Albumele foto pentru absolventi realizate de noi incearca sa acopere intreaga paleta de cerinte. 

Astfel realizam albume pentru absolventi cu bugete reduse si albume pentru absolventi mai pretentiosi cu bugete mai mari. 

De asemenea avem in portofoliu albume incepand absolventii de gradinita, continuand cu absolventii de ciclul primar, gimnazial, liceal si culminand cu absolventii de facultate si master. 

Preturi Albume Absolvire

Asa cum am mentionat mai sus pretul unui album de absolvire difera in fuctie de 3 factori:

-dimensiunea albumului de absolvire

-numarul colajelor/paginilor albumului de absolvire

-calitatea copertii albumului de absolvire

De aceea consideram ca este imperios necesara o discutie in prealabil pentru a se clarifica acesti trei factori care influenteaza pretul unui album.

In ceea ce priveste dimensiunea albumului producem albume incepand cu dimensiunea 15×20 cm(format inchis) pana la 45×45 cm(format inchis).

Numarul minim paginilor pentru realizarea unui album este de 8.

Calitatea copertilor este data de materialul din care este realizata: carton foto, hard-cover, imitatie de piele sau piele.

Va prezentam mai jos doua modele uzuale pe care le realizam, urmand ca daca doriti si alte optiuni sa ne contactati pe e-mail sau pe wapp la telefonul prezentat in pagina de contact.

1.Modelul Basic, de dimensiune 15×20 cm inchis, cu 8 pagini plus coperta foto.

Acest model este recomandat absolventilor cu un buget mai redus.

Pretul acestui album, Model Basic, este de 50 lei.

In pretul acestui album este inclusa si sedinta foto pentru obtinerea fotografiilor necesare realizarii albumului.

Elemente de design pentru acest album puteti obtine, la cerere, pe wapp la telefonul 0754.074.240.

Exista posibilitatea schimbarii dimensiunii si numarului de pagini, acest fapt ducand si la modificarea pretului.

2. Modelul Profi, de dimensiune 20×20 cm inchis, cu numar variabil de pagini, coperta hard-cover.

La acest model numarul de pagini variaza deoarece fiecarui absolvent ii este alocata o pagina.

De aceea si pretul difera, calculandu-se tinand cont de pretul pe pagina care este de 4 lei, coperta avand pretul de 15 lei.

Spre exemplu daca o clasa are 26 de elevi, pretul va fi calculat astfel: 28 paginix4 lei+15 lei=127 lei(au fost trecute 28 pagini deoarece este frumos ca in album sa existe si o fotografie de grup care se intinde pe 2 pagini).

In pretul acestui album este inclusa si sedinta foto pentru obtinerea fotografiilor necesare realizarii albumului.

La fel ca si la modelul de mai sus, elemente de design puteti primi pe wapp la numarul de telefon 0754.074.240.

Nota: 

Albumele prezentate mai sus sunt cele uzuale, care predomina in portofoliul nostru. Daca va intereseaza alte dimensiuni sau modele va rugam nu ezitati sa ne contactati si garantam cel mai bun raport calitate/pret.

Beneficii: 

-in cazul in care achizitionati de la noi orice pachet care sa includa inchirierea de robe, beneficiati de o reducere de 10% la pachetul cu robe pentru festivitatea de absolvire.

-oferim gratuit 9 fotografii format 3×4 cm pentru fiecare absolvent, necesare inscrierii la examenul de capacitate, bacalaureat sau licenta. Aceste fotografii vor fi facute la sedinta foto pentru albume si livrate in 3-4 zile lucratoare.

Va multumim!